Tasmanien

View listings

tasmanien.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Tasmanien

Fastigheter till salu i Tasmanien

Letar du efter fastigheter till salu i Tasmanien?

Tasmanien är ett isolerat isolerat tillstånd utanför Australiens sydkust, känt för sina vidsträckta vilda och oregelbundna territorier, till stor del skyddade av parker och naturreservat. På halvön Tasmanien står 1800-talsfängelset Port Arthur och nu ett friluftsmuseum, medan i hamnstaden Hobart, öns huvudstad, är de georgiska lagren på Salamanca Place värd för konstgallerier och butiker.

Om du vill köpa en fastighet till salu i Tasmanien måste du veta att Tasmanias fastighetssektor tar upp negativa tecken för en blomstrande fastighetsmarknad, även om priserna är starkare än någonsin.

Den senaste kvartalsrapporten från Fastighetsinstitutet i Tasmanien visade att genomsnittspriset för Hobarts hem växte 12% under året fram till februari.

 

Ett fall på 3,8% i Hobarts hemförsäljning under samma period indikerar att marknaden tappar energi.

Prognoserna säger att i slutet av detta år kommer Hobart-marknaden att bli kall.

Bristen på äganderätt på marknaden bidrar till att höja priserna, men gör också potentiella köpare av fastigheter till salu i Tasmanien mer försiktiga.

Priserna stiger och människor börjar mumla.

Det finns verkligen ett behov av nya fastigheter till salu på Tasmaniens marknad för att möta efterfrågan.

 

När det gäller huvudstaden tappar Hobart titeln som den mest prisvärda staden i Australien, med det genomsnittliga huspriset nu i nivå med Adelaide.

 

Hobart och de omgivande områdena dominerar listan över de 10 mest eftertraktade förorterna i Australien, med Battery Point, North Hobart, Richmond.

Det genomsnittliga huspriset för Hobart för aprilkvartalet ökade med 19% jämfört med samma period förra året och den absolut största ökningen av något annat kapital.

Tasmanien är den hetaste marknaden för närvarande i Australien, vi har verkligen aldrig sett denna våg av aktivitet.

Sysselsättningstillväxten och dålig bostadsutveckling var de två faktorer som drev priserna uppåt.

Fastighetsinvesterare är förmodligen en nyckelfaktor i prisökningar, men stark tillväxt i hyresefterfrågan antyder att marknaden stöds av människor som behöver en plats att bo.

  •  
    Flytta till Tasmanien. Expatriate och bor i Tasmanien

      Den enda öregionen på den australiensiska kontinenten, en underbar vagga med parker och naturreservat, den nation som kommer att vara föremål för vår mini-guide idag är Tasmanien! Med sin huvudstad, Hobart, som erbjuder flera möjligheter och skönheter att locka turister varje år från hela värld ...

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB